Artikeln publicerades 4 april 2024

Vill du ställa ut på Bo- och byggmässan 25 maj?

Text Bo- byggmässa 25 maj centrumhuset Robertsfors på bakgrund med trästruktur 

Under medborgardagarna Myller 2024 anordnas även i år en Bo- och byggmässa på Centrumhuset i Robertsfors den 25 maj. Nu söker vi dig som vill visa upp ditt företag, produkter och tjänster under mässan!

Är du intresserad av att visa upp ditt företag på årets Bo- och byggmässa i Robertsfors? Vi söker nu utställare med inriktning mot tjänster och produkter för hus och hem, renovering, byggnationer, trädgård, energi etc.

När: 25 maj kl. 11.00-15.00.
Kostnad för utställare: 100 kr/bord eller utställningsplats
Plats: Lokal Diamanten i Centrumhuset, Trädgårdsgatan 4, Robertsfors. Utställare som har behov av mycket utrymme kan få placering utomhus i Centrumhusparken där det samtidigt kommer att pågå en Vårmarknad.
Anmälan: sker till Gunilla Lyrén gunilla.lyren@robertsfors.sesenast senast 10 maj. Ange företag/verksamhet samt kontaktperson och mailadress.

Om Bo- och byggmässan

Samhällsutvecklingen i Robertsfors kommun går i rasande fart. Kommunens läge, mellan expanderande Skellefteå och växande Umeå gör att allt fler blickar riktas mot Robertsfors kommun. På Bo och byggmässan ges besökare, både invånare och framtida medborgare, möjlighet att möta en bred palett av aktörer.

Mässan är en del av medborgardagarna Myller 2024.

Gå till Bo- och byggmässans sida