Konsert och prisutdelning

Myller 2024 avslutas med konsert och prisutdelning i biosalongen i Centrumhuset!

När marknad och mässa stängt samlas vi i biosalongen för att avrunda årets Myller. Först uppträder artisten Nikita, och sedan delar kommunen ut priser, stipendier, samt uppvaktar de som arbetat 25 år i kommunen.

Var: Centrumhusparken i Robertsfors Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
När: Lördag 25 maj kl. 15.00–16.00
Bra att veta: Arrangemanget i biosalongen börjar med en konsert med Nikita, och fortsätter sedan med prisutdelningar och uppvaktningar.
Arrangör: Robertsfors kommun

Nikita

Med sina rötter i Norrbotten bosatte sig singer/songwritern Nikita i Ånäset hösten 2020. Tack vare lektioner under barndomen och envishet i samband med självlärning utvecklades musikintresset och växte sig större. Efter ett års musikstudier på universitetet i Umeå hade hon de sista verktygen som behövdes för att börja skriva egna låtar.

Texterna, som alltid är på svenska, upplevs som välskrivna och handlar om alltifrån inre konflikter och självreflektioner till kärleksbekymmer och orättvisor. Nikita samlar inspiration ifrån allt och alla runt omkring sig och skapar tillsammans med sin gitarr en harmonisk och vacker stund.

Prisutdelningar och uppvaktningar

Kommunen delar ut pris inom följande kategorier: Årets förening, Årets eldsjäl, samt Årets ungdomsledare.

Dessutom utdelas kommunens tre stipendier: Årets ungdomsstipendiat, Målinriktat kulturstipendium samt Årets hederstipendiat.

Slutligen uppvaktar kommunen de som arbetat 25 år i kommunen under 2023.

Här ser du hela Myllerprogrammet för lördag 25 maj

Nikita

Pressbild: Nikita

Om Myller

Myller är Robertsfors kommuns evenemang som i samverkan med olika verksamheter, företag och föreningar erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Myller är öppet för alla, så väl medborgare som besökare.

Myller anordnades första gången 2023.

Gul text Myller, bakom text svart siluett av folk med uppsträckta händer.