Idrottshallar

I Robertsfors kommun finns fyra sporthallar.

Robertsfors

  • Jenningshallen – ligger i anslutning till Jenningsskolan i Robertsfors och hallen är 50 x 30 meter med ca 500 åskådarplatser. Förutom gymnasie- och grundskola används hallen av ortens olika idrottsföreningar.
  • Tundalshallen – ligger i anslutning till simhallen vid Tundalsskolan i Robertsfors och är 32 X 16 meter och används förutom av grundskolan även av föreningslivet kvällstid och helger.

Ånäset

  • Ostkusthallen – ligger i Ånäset i anslutning till Nybyskolan och har måtten 40 x 20 meter. Hallen används av skolan men är under helger och kvällar flitigt nyttjad av föreningslivet.

Bygdeå

  • Martinsonshallen – ligger i Bygdeå och har måtten 40×30. Hallen används av skolan på dagtid och av föreningslivet på kvällstid och helger. För mer info samt bokning av denna hall: Bygdeå GIF

Djäkneboda

  • Gymnastiksal – ligger i Djäkneboda och används av skolan på dagtid. Under kvällar och helger finns möjlighet att boka gymnastiksalen.

Samtliga hallar förutom Martinsonshallen i Bygdeå kan bokas via hallansvarig, se kontaktuppgifter nedan. Se även sidan Lokaluthyrning för mer information.

Kontaktperson

Kenneth Hansson
Hallansvarig
Kenneth.hansson@robertsfors.se