Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Idrottshallar

I Robertsfors kommun finns fyra sporthallar.

Robertsfors

  • Jenningshallen – ligger i anslutning till Jenningsskolan i Robertsfors och hallen är 50 x 30 meter med ca 500 åskådarplatset. Förutom gymnasie- och grundskola används hallen av ortens olika idrottsföreningar.
  • Tundalshallen – ligger i anslutning till simhallen vid Tundalsskolan i Robertsfors och är 32 X 16 meter och används förutom av grundskolan även av föreningslivet kvällstid och helger.

Ånäset

  • Ostkusthallen – ligger i Ånäset i anslutning till Nybyskolan och har måtten 40 x 20 meter. Hallen används av skolan men är under helger och kvällar flitigt nyttjad av föreningslivet.

Bygdeå

  • Martinsonshallen – ligger i Bygdeå och har måtten 40×30. Hallen används av skolan på dagtid och av föreningslivet på kvällstid och helger. För mer info samt bokning av denna hall, Bygdeå GIF

Djäkneboda

  • Gymnastiksal – ligger i Djäkneboda och används av skolan på dagtid. Under kvällar och helger finns möjlighet att boka gymnastiksalen.

Samtliga hallar förutom Martinsonshallen i Bygdeå kan bokas via hallansvarig André Hansson, se kontaktuppgifter nedan. Se även sidan Lokaluthyrning för mer information.

Kontaktperson

Hallansvarig:
André Hansson
Tel: 0934-14155
Mail: andre.hansson@robertsfors.se”