Artikeln publicerades 20 december 2023

Välkommen till Robertsfors kommuns nya webbplats!

Skärmbild av nya startsidan. Mörkröd och grå färgskala, genvägsknappar och bild på Tundalsskolan.

Vi har gjort om vår webbplats och byter CMS (publiceringsverktyg) från Wordpress till Sitevision. Därmed använder kommunen nu sammaplattform som Bjurholms, Vännäs, Nordmalings och Vindelns kommuner.

Idag är startdag för Robertsfors kommuns nya webbplats, men arbetet med den kommer att fortsätta framöver, vi jobbar kontenuerligt med att förbättra den.

Den nya webbplatsen har strukturerats med utgångspunkt i hur besökaren lättast hittar information. Den har även fler funktioner (exempelvis kan vi nu visa en kalender för kommunens aktiviteter på startsidan). En bättre sökfunktion har efterfrågats och du kommer att märka att det kommer att vara betydligt enklare att söka på den nya webbplatsen.

Vi hoppas att du som besöker vår webbplats hittar det du söker och få svar på dina frågor. Om du inte gör det vill vi gärna få veta det så att vi kan förbättra vårt innehåll. Saknar du något på någon sida, klicka på länken Lämna synpunkt som finns under texten på varje sida och skicka oss ett meddelande via formuläret.

Om du får meddelandet 404, sidan kan inte visas, kan det bero på att du följde en länk som pekade till vår tidigare webbplats. Använd då sökfunktionen för att leta det du sökte.