Artikeln publicerades 19 december 2023

Julhälsning från kommunstyrelsens ordförande

Petra Andersin (S), ordförande i Robertsfors kommunstyrelse, skickar en julhälsning till medborgare, företagare, medarbetare och eldsjälar i kommunen.

Nu närmar sig julen med stormsteg och snart lämnar vi 2023 bakom oss. Året har varit utmanande på många sätt och många med mig har känt en oro, inte minst för de krig som pågår i vår omvärld. Vi har även påverkats av inflation, räntehöjningar och höjda priser på både mat och el.

I tider som dessa är det lätt att känna sig en aning nedstämd och det är då viktigt att vi påminner oss om att det ändå finns mycket att glädjas åt.

En stor glädjekälla för mig är alla fantastiska medarbetare, företagare, eldsjälar i förenings- och kulturlivet och alla trevliga medborgare i Robertsfors kommun. Jag vill rikta ett stort tack till era alla för ert engagemang och alla era fantastiska prestationer.

Jag vill också skicka ett extra stort tack till alla er som arbetar under jul- och nyårshelgerna. Det är Ni som gör det möjligt att hålla i gång våra livsnödvändiga samhällsfunktioner och era insatser är ovärderliga.

Till er alla – Varma julhälsningar och en önskan om ett gott nytt 2024!

Petra Andersin
Kommunstyrelsens ordförande (S)

Petra har långt ljust hår med lockar och röd stickad tröja

Petra Andersin (S), Robertsfors kommunstyrelses ordförande