Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Fanor till organisationer, föreningar eller motsvarande

FANORNA  levereras i kompletta fanpaket. I fanpaketet ingår fanduk 160×100 cm, tvådelad fanstång i vitlackerad trä med beslag i gedigen mässing, ink. gjutet toppemblem med Vasakärve. Mässingsskylt med inskriptionen ”Gåva från Rikskommittén Sveriges Nationaldag den 6 juni 2015” monteras på fanstången.

Ansökningarna ska vara Rikskommitténs kansli tillhanda före den 1 januari varje år.

Ansökningsblankett finns också att hämta I Receptionen på Robertsfors kommun. Ansökan finns också att hämta på Rikskommitténs hemsida www.nationaldagen.se, på Rikskommitténs kansli eller hos Länsstyrelsen.