Jennifer Hedström blir ny chef för Barn och utbildning

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Staty av bruksarebtare mot bakgund av Tundalsskolan
Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN / COP 117 / OW0105

 Jennifer Hedström blir ny chef för sektorn Barn och utbildning i Robertsfors kommun. Jennifer är utbildad gymnasielärare och rektor med många år i bagaget som både lärare och skolledare. Hon kommer närmast från tjänsten som rektor på Dragonskolan i Umeå där hon arbetat sedan 2016.

Tidigare har hon arbetat på Spångbergsgymnasiet i Filipstad och var sedan ett par år på Kantzowska gymnasiet i Hallstahammar innan hon 2004 började som lärare på Dragonskolan.

De senaste tio åren har Jennifer Hedström arbetat som skolledare i Umeå, först på Kompetenscentrum för flerspråkighet och nu senast som rektor på Dragonskolan.

– Jag gillar ledar- och organisationsfrågor, så det här känns som ett spännande uppdrag och en utmaning. Det känns roligt att få jobba med skolfrågor ur ett förvaltningsperspektiv, säger Jennifer Hedström.

Anders Persson, kommunchef på Robertsfors kommun, är nöjd med rekryteringen.

– Det är verkligen roligt att kunna knyta Jennifer med sin kompetens med utvecklingsarbete till kommunen i det läge vi är nu. Vi står i startblocken för att utveckla vår skolverksamhet som redan är bra till något som är ännu bättre, säger Anders Persson.

Jennifer Hedström tillträder tjänsten som chef för barn och utbildningssektorn i Robertsfors kommun i augusti.

Jennifer har blont uppsatt hår och glasögon.
Jennifer Hedström