Blivande 7:or: besök våra fritidsgårdar

i Category: Nyheter | 1 min läsning
närbild på biljardboll på biljardbord.

För att få en liten smygstart inför att börja åk 7, träffa kommunens fritidsledare och se fritidsgårdarnas lokaler så bjuder fritidsgårdarna in alla i åk 6 att besöka oss. Besöksperioden är 3/4 – 31/5 och är helt gratis, inget gårdskort behövs.

Observera att måndag 10/4 och måndag 1/5 är fritidsgården i Ånäset inte öppen. Idag finns fritidsgård i Ånäset (Ug Arnold, Idrottsvägen 2) som har öppet på måndagar mellan 18:00-21:00 och i Robertsfors (Globalen på Storgatan 4) som har öppet på onsdagar 18:00-21:00.
Fredagarnas öppethållande gäller endast åk 7–9.

Vi som arbetar på fritidsgården ser fram emot att träffa alla nya ungdomar och hoppas att även föräldrar tittar in och besöker oss och lokalerna. Följ oss gärna på Instagram för information @ug.robertsfors och @uganaset)

Välkomna önskar fritidsledarna!