Sommarsimskola på badhuset 2023

i Category: Nyheter | 1 min läsning
bild med Tecknad simmande pojke och texten Sommarsimskola v.25-26. Robertsfors kommunlogga

Robertsfors kommun arrangerar sommarsimskola på badhuset i Robertsfors. Simskolan pågår måndag till fredag vecka 25–26 (förutom midsommarafton 23 juni).

Målgrupp är barn födda 2015 och tidigare, i mån av plats tar vi in yngre barn. Det är ett begränsat antal platser och vi prioriterar dem som är i störst behov av simskola. Därför är det inte säkert att den som anmält sig först får en plats.

Avgiften för sommarsimskolan är 250 kronor. Detta faktureras av Robertsfors kommun. När fakturan är betald är platsen i simskolan bekräftad.

Målet med kursen är att barnen ska få vattenvana, lära sig grunderna i bröstsim och livräddningsryggsim samt grundläggande livräddning.

De barn som bor utanför Robertsfors tätort kan få taxi till och från simskolan. Taxi hämtar och lämnar på samma plats under alla 9 dagar, antingen från fritids eller från en samlingsplats i närheten av hemmet

Anmälan

Anmälan sker via e-tjänst (se länk längre ned) och ska vara inne senast 21 april 2023. Det går inte att anmäla via mail eller telefon till badhuset, efteranmälningar efter stängd e-tjänst tas inte heller emot. E-tjänsten är öppen under perioden 230320-230421.

Faktura och mer information skickas ut i maj till vårdnadshavare till de barn som antagits.

Länk till e-tjänst för anmälan till simskola

Länk till badhuset i Robertsfors webbplats