Sommarlovsföretagare 2023

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Två tjejer med hucklen och flätat hår står vid ett bakbord med deg på.
Frida och Sofia Boström drev framgångsrikt sommarlovsföretaget Tvillingsystrarnas hembageri under sommaren 2020.

Bor du i Robertsfors kommun och är mellan 16 och 18 år?  Vill du prova på att driva ett eget företag i sommar? Då kan du bli en av årets Sommarlovsföretagare!

Genom programmet Sommarlovsföretagare 2023 får du som ungdom starta och driva en egen verksamhet som ditt eget sommarjobb. Du som deltar får stöd och råd från personer från näringslivet under hela verksamhetsperioden. Sommarsäsongen 2023 omfattar totalt åtta platser. Lottning sker om ansökningarna överstiger antalet platser.

Programmet sommarlovsföretagare syftar till att ge ungdomar kunskap om, och förståelse för, företagandets och arbetslivets villkor och betydelse. Du som deltagare driver under sommaren 2023 ett miniföretag från start till avveckling.

Sista ansökningsdag är den 11 maj.

Mer information hittar du här.