Föreningars visioner lyftes i workshop

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Löpsedlar med handskrivna punkter ligger på ett bord.

Igår kväll träffades idrottsföreningar i kommunen i en workshop på Spiran i Sikeå. Workshopen anordnades av Robertsfors kommuns föreningsstrateg Magnus Öberg. Deltagarna fick bland annat visionera om föreningslivets framtid samt diskutera nya vägar för samverkan.

Allt föreningsliv är viktigt för Robertsfors kommun och för alla som bor här. Att ha aktiva föreningar i kommunen är också en attraktionskraft för de som vill flytta hit. I föreningsstrategens uppdrag ingår att stötta föreningarna i Robertsfors kommun i allt från att söka bidrag till nätverkande med kommunen, andra föreningar och aktörer.

Det kommer att anordnas fler workshops framöver!  Näst på tur står kulturföreningarna i Robertsfors kommun.