Kick-off för brottsförebyggande arbete

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Fem personer står uppställda framför kameran, tre av dem har poliskläder.
På bilden ses från länsstyrelsen Kerstin Rösch, samordnare brottsförebyggande arbete Erica Hjelte (Robertsfors kommun), , kommunpolis Maud Brodin Hansson, kommunpolis Maria H Forsberg samt lokalpolis Jens Wallström.

Igår hade Robertsfors kommunkick-off för det lokala brottsförebyggande rådet!

Tillsammans med polis, länsstyrelse och region arbetar kommunen brottsförebyggande och trygghetsskapande, bland annat genom medborgardialoger och medborgarlöften.

På gårdagens kick-off för det gemensamma arbetet deltog representanter från länsstyrelsen, kommunpolis och lokalpolis, individ- och familjeomsorgen, Tundalsskolans högstadium, badhus/fritidsgårdar, näringsliv, socialchef, tillväxtchef samt samordnare för brottsförebyggande arbete på Robertsfors kommun.