Vill du studera till undersköterska?

i Category: Nyheter | 1 min läsning
illustration med hjärta i linje som övergår till pulsstreck. Texten yrkesutbildning vård och omsorg

Den 15 augusti startar en ny omgång av vård- och omsorgsutbildningen på Lärcentrum i Robertsfors. Utbildningen vänder sig till dig som trivs att arbeta med att stödja och vårda människor i olika omvårdnadssituationer. När du är klar med utbildningen kan du jobba som undersköterska.

Utbildningen pågår under 1,5 år med 100% studietakt och är lärarledd en dag per vecka, övrig tid studerar du på egen hand via utbildningsanordnarens lärplattform. Det ingår också arbetsplatsförlagda delar under utbildningen.

Sista ansökningsdag är 15 juni!

Här kan du läsa mer och hitta ansökningsblankett.

Varmt välkommen med din ansökan!