Näringslivsfrukost med tema Krisledarskap

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Karin Bodin har mörkblond page och grå kostym.

Projektgruppen för Näringsliv i samverkan 6.0 hälsar välkommen till en stimulerande näringslivsfrukost med temat Krisledarskap.

Fredag 8 april 2022 KL. 08:00, onlinevenemang
Anmälan görs via denna länk; https://simplesignup.se/…/191329-naeringslivsfrukost…

Vad är krismedvetenhet och hur hanterar man kriser i sitt ledarskap? Kriser präglas av osäkerhet, att försöka förstå situationen, både ”här och nu” och på lång sikt. Hur fattar man kloka beslut under hög press?

Vi är mycket glada över att denna morgon få lyssna till samt ha en dialog med Karin Bodin, koncern-vd för Polarbröd. Den 23 augusti 2020 hände det som inte fick hända. Polarbröds fabrik i Älvsbyn totalförstördes av en omfattande brand. Hör Karin berätta om händelsen, vägen tillbaka och hennes erfarenheter av att leda i kris. Polarbröd vann 2021 stora Kommunikationspriset i kategorin Bästa förändringskommunikation för kommunikation i samband med branden.

Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs tar initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv.

Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att
spelas in och läggas upp på projektets hemsida: www.nis60.se