Näringslivsfrukost: Influencer .det nya företagandet

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Bild av två kvinnor i stickade tröjor som ler mot kameran.
Helena Löfstedt, VD för Mylittleredhouse och Linda Hörnfeldt– Entreprenör, influencer, föreläsare, drömmare och författare med kontot Lalinda delar med sig av sina erfarenheter att bygga varumärke som Influencers.

Näringsliv i samverkan (NIS 6.0) bjuder in till digital näringslivsfrukost fredag 11 mars.

Den digitala spelplanen har förändrat förutsättningarna för varje enskild individs möjlighet att kunna nå ut med sina budskap och erbjudanden.

Influencers har kommit för att stanna och skapar egna plattformar utifrån specialintressen, livsstil och drivkrafter. Därifrån till att bygga framgångsrika företag med olika samarbeten, hur gör man/vad innebär det och påverkas den personliga integriteten?

Lyssna till våra morgongäster; Helena Löfstedt, VD för Mylittleredhouse, Bjurholm och entreprenören Linda Hörnfeldt, Lalinda från Eldsmark som förenar livet på landet med utveckling av framgångsrika kreativa verksamheter utifrån expertis och erfarenhet inom bland annat sociala medier.

Anmäl er här!

I projektet Näringsliv i samverkan 6.0 samverkar  kommunerna Vindeln, Vännäs, Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors och Umeå. Robertsfors kommun är ägare av projektet.