Uppdatering 24/2 vattenläcka Robertsfors

i Category: Nyheter | 1 min läsning
karta över centrala Robertsfors

Uppdatering 24 februari kl. 08.30

Vattenläckan är väldigt svårlokaliserad. En tjäle på ca 1,5 m och elkablar inom grävområdet gör att reparationsarbetet avbröts igår ikväll för att kunna tjältina under natten så inte elledningar skadas. Grävningsarbetet fortsätter idag med förhoppning om att kunna åtgärda vattenläckan. Vattnet kommer att vara avstängt till dess att vattenläckan är åtgärdad.

Vattenvagn finns fortfarande uppställd utanför Tundalsgatan 27.

————————————

En akutvattenläcka gör att vi måste stänga av vattnet till Tundalsgatan 19-31 (ojämna nummer) i Robertsfors, Tundalsgatan 18–20, Industrigatan 6 och Zackrisgränd 5, onsdag 23 februari från cirka klockan 17 till 23.

Innan dess kan ni tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.

Vattenvagn kommer att finnas uppställd vid Tundalsgatan 27

Informationen uppdateras via SMS till fastighetsägare när arbetet är färdigt.