Information angående Rally Sweden

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Rallybil i kurva med sprutande
Foto: Rally Sweden McKlein

Nästa vecka drar Rally VM igång i Umeå (24-27 februari! För dig som vill följa rallyt på plats hittar du viktig information i Youtubelänken nedan. Det är Motorblog of Sweden (MOS) som gjort ett informationsrepportage där även polisen medverkar.

Trafikpolisen uppmanar alla som har möjlighet att lämna bilen hemma och resa kollektivt eftersom det kommer att blir trångt på vägarna i samband med rallyt. För skoteråkare är det viktigt att känna till att all terrängkörning tre kilometer runt alla specialsträckor är förbjuden av säkerhetsskäl.

Till Motorblog of Swedens reportage “Polisen och säkerhet inför Rally Sweden 2022

Till Rally Swedens hemsida

Folder för busstransport till och från rallyt inom Umeå tätort.

Aktuella busstidstabeller i länet