Inbjudan till näringslivsfrukost 11 februari

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Björn Isaksson och Lisa Ek

Årets första digitala näringslivsfrukost i samverkan har temat:
Så lyckas du som företagare med din omvärldsbevakning

Vad är det för förändringar som kommer att inträffa för mina kunder, konkurrenter, branschen och världen i stort? Hur kan man omvärldsbevaka och med vilken kontinuitet? Vad innebär en megatrend? Hur påverkar t.ex. pandemin olika beslut? Vilka fördelar kan ett företag få genom aktiv omvärldsbevakning?

Lyssna till kunniga strategikonsulten Lisa Ek, LTU Business och rutinerade företagaren Björn Isaksson, Hällnäs Handelsträdgård i konsten att utveckla framgångsrika verksamheter i en föränderlig värld.

  • Lisa Ek arbetar med att stödja affärsutveckling och internationalisering hos små och medelstora företag i Norrbotten/Västerbotten och är anställd på LTU Business som ägs av Luleå tekniska universitet.
  • Björn Isaksson, ägare och vd för Hällnäs Handelsträdgård med det kända varumärket Norrgrönt. Familjeföretaget som sedan1953 utvecklat en modern och effektiv produktionsanläggning hand i hand med innovativa och miljövänliga val.

Tid: fredag 11 februari 2022  kl.08.00-09.00.

Länk till anmälan.
http://simplesignup.se/event/188885-naeringslivsfrukost-nis-60

Länk till mötet.
Klicka här för att ansluta till mötet  

Varmt välkommen till en stimulerande näringslivsfrukost!
Projektgruppen för Näringsliv i samverkan 6.0

Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs tar nu initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv.

Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att spelas in och läggas upp på projektets hemsida: www.nis60.se.

 

Europeiska Regionala utvecklingsfonden logga.
Region Västerbotten logga