Uppdatering kl. 21.30 -Var sparsam med vattnet i södra kommundelen

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Karta med markerat område ivd Djäkneboda.

UPPDATERING VATTENRESTRIKTION kl. 21.30

Vattenläckan är åtgärdad, vi ber er vara fortsatt restriktiva med vattenanvändningen till klockan 22:30. Då bör samtliga fastigheter ha fått vattnet åter. Missfärgat vatten och tryckförändringar kan förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart. Informationen uppdateras ej.


{“type”:”block”,”srcClientIds”:[“c9f99826-5b65-46d1-b217-a2461125d04a”],”srcRootClientId”:””}På grund av ett större vattenavbrott vid sjön Åsjön ber vi er boende i markerat område vara restriktiva med vattenanvändningen. Reparationsarbete pågår och beräknas fortgå under kvällen och natten.

Under tiden som reparationsarbetet pågår är det sämre tryck i vattenledningarna och det finns risk för att vattnet försvinner helt.

Du kan läsa mer om vattenläckan här.

Informationen kommer uppdateras.