Vill du jobba inom skola/fritids?

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Man sitter på kateder i förgrunden ses ryggen på barn med uppsträckta händer.

Robertsfors kommuns barn och utbildningssektor söker fler korttidsvikarier såväl till grundskola som till vår fritidsverksamhet. Det är viktigt att du som korttidsvikarie är flexibel och att du snabbt kan infinna dig på nya uppdrag. Som vikarierande lärare ska du, efter givna instruktioner, kunna leda en lektion i olika klasser och ämnen. Känner du dig mindre bekväm med vissa ämnen eller stadier så kan du framföra detta.

Du behöver ha fullföljt gymnasiestudier och tala flytande svenska. Det är bra om du har körkort eftersom skolor finns på sex olika ställen inom kommunen. Saknar du körkort så går det dock att åka kollektivtrafik.

Den som är intresserad av att jobba med barn och unga skickar efter ett underlag från polisens belastningsregister enligt svensk lagstiftning.

Du anmäler ditt intresse för att arbeta som korttidsvikarie här.

Välkommen med din ansökan!