Distansundervisning för åk 7 och 8

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

I gårkväll fattades, i samråd med Region Västerbottens smittskyddsläkare, beslutet att årskurs 7 och 8 på Tundalsskolans högstadium distansundervisas i väntan på de provsvar som togs för covid-19 under måndagen. Detta för att motverka eventuell smittspridning. Elever i dessa klasser har därför varit hemma i dag tisdag.

På grund av att inte tillräckligt många testsvar inkommit ännu kommer distansundervisning ges även under morgondagen, onsdag den 13 oktober. När testsvaren kommit kan beslut om eventuell fortsatt distansundervisning fattas.

Årskurs 9 berörs inte i nuläget och har därför undervisning på plats i skolan.

Information ges löpande på skolans informationssystem Schoolsoft.

Tidigare publicerat inlägg om bekräftad smitta på Tundalsskolan kan du läsa här.