Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Draknäste med årets sommarföretagare 2021

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Bild på fem personer ståendes med tre stipendieplakat framför sig.

Vid dagens draknäste godkände “drakarna”, i form av kommunstyrelsens ordförande Patrik Nilsson och oppositionsråd Lars Tängdén tillsammans med Mats Edman, Företagarna, sommarlovsföretagarnas verksamheter 2021.

Våra tre unga entreprenörer tilldelades ett stipendium på 1 500 kronor vardera att användas som startkapital för sommarens verksamheter.
Årets sommarlovsföretagare är:

  • Johnny Ruokojärvi, Pärlera, kommer att använda sin kreativitet genom att erbjuda pärlplattor i olika former, främst som smycken men även som dekorationer.
  • Artur Ahnqvist och Magnus von Ahn, 19:e hålet, kommer att driva caféverksamhet på golfbanan i Robertsfors.

På bilden ser vi ute på flankerna årets drakar och i mitten två av årets tre sommarlovsföretagare. Från vänster: Mats Edman, Företagarna, Magnus von Ahn Café 19:e hålet, Johnny Ruokojärvi Pärlera, Lars Tängdén oppositionsråd samt Patrik Nilsson kommunstyrelsens ordförande. (På bilden saknas Arthur Ahnqvist Café 19:e hålet.)