Akut vattenavbrott 10 juni

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Karta med markerat markerat område för berörda fastigheter.

Uppdatering vattenavbrott 10 juni kl. 13.55

Vattenläckan är nu åtgärdad och vattnet har börjat släppas på igen. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.

——————-

En vattenläcka gör att vi måste stänga av vattnet till Tundalsgatan 19-31 (ojämna nummer), Tundalsgatan 18 – 20, Industrigatan 6 och Zackrisgränd 5, torsdag 10 juni från cirka klockan 7:30 till 18.

Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.