Ditt val gör skillnad!

Regionen ser en fortsatt minskad smittspridning av Covid-19 i hela länet. Men det är fortfarande för tidigt att slappna av. För alla gäller fortfarande att följa de nationella råden, hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer

Behöver du hjälp med din ekonomi?

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Sedlar och mynt på ett bord, skymt av en miniräknare.

Skulder och en trasslig ekonomi går alltid att rätta till, men ibland behöver man hjälp. Hos socialtjänsten i Robertsfors kommun kan du få en enklare ekonomisk rådgivning, Du kan få stöd att göra en budget och planering kring din ekonomi. Vi kan svara på frågor som; Vad händer om jag slutar betala mina skulder? Hur lägger jag upp en planering kring matinköp?

Behöver du en mer avancerad budget- och skuldrådgivning, samt ansöka om skuldsanering så kan du vända dig till Skellefteå kommuns budget- och skuldrådgivning, som Robertsfors kommun har avtal med. Budget- och skuld-rådgivningen kan även hjälpa till med att räkna på kostnader för till exempel bil och hus.

Rådgivningen i Robertsfors och Skellefteå kostar ingenting och vi har tystnadsplikt.

Kom ihåg att ju tidigare du ber om hjälp desto bättre!

Så kontaktar du Robertsfors för tidsbokning
jeanette.velander@robertsfors.se
Telefon.nr.0934- 141 28 (måndag, tisdag, torsdag samt fredag kl. 08.30-09.30)
Du kan också lämna meddelande via växeln, telefon.nr. 0934–140 00, att du önskar bli uppringd, ange boka tid budgetrådgivning.

Så kontaktar du Skellefteå:
Skellefteå kommuns kundtjänst
Telefon.nr. 0910-73 50 00 (Be om att få prata med budget- och skuld-rådgivningen.)