Planerat vattenavbrott mellan Djäknaboda och Lillåbron 13/4

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Karta med markerat område för vattenavbrott.

Vi planerar underhåll av vattenledningarna mellan Djäknaboda och Lillåbron. Vattnet till fastigheter inom markerat område stängs av i idag mellan kl. 9.00 och ca 14.00. Vi flyttar vattenledning för E4:a bygget och det kan komma att bli ytterligare stopp inom den närmsta tiden.

Innan avbrottet kan ni tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda.

När vattnet kommer tillbaka kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig vid tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.

Dricksvatten kommer finnas att hämta ur kran på väggen till den röda stugan vid Djäkneboda badplats.

Meddelande till berörda fastigheter gick ut i går.