Sommarsimskola 2021

i Category: Nyheter | 1 min läsning
Animerad bild på två personer som badar

ANMÄLAN STÄNGD

Robertsfors kommun arrangerar sommarsimskola på badhuset i Robertsfors. Simskolan pågår måndag-fredag vecka 24–25 (förutom midsommarafton 25/6) och kommer att vara anpassad enligt pandemilagen. Målgrupp är barn födda 2013 och tidigare, i mån av plats tar vi in yngre barn.

Avgiften för sommarsimskolan är 250 kr. Detta faktureras av Robertsfors kommun i samband med antagningsbeskedet. När fakturan är betald är platsen i simskolan bekräftad.

Målet med kursen är att barnen ska få vattenvana, lära sig grunderna i bröstsim och livräddningsryggsim samt grundläggande livräddning.

De barn som bor utanför Robertsfors tätort kan få taxi till och från simskolan. Taxi hämtar och lämnar på samma plats under hela simskolan, antingen från fritids eller från en samlingsplats i närheten av hemmet. Ange i anmälan om barnet är i behov av taxi och från vilken plats barnet ska hämtas och lämnas.

Anmälan ska vara inne senast 18/4 2021 och du anmäler digitalt genom e-tjänstlänken nedan.

Det är ett begränsat antal platser och vi prioriterar dem som är i störst behov av simskola. Därför är det inte säkert att den som anmält sig först får en plats. Antagningsbesked tillsammans med bifogad faktura och mer information skickas ut senast v. 20.