Dialogmöte för företagare – Att nå ut i en överfull digital värld

i Category: Nyheter | 1 min läsning

I samarbete med Region Västerbotten bjuder Robertsfors kommun in företagare i kommunen till ett digitalt dialogmöte under temat ”Att nå ut i en överfull digital värld”.

PR-konsulten, bloggaren och poddaren Jakob Mjöbring från Punkt PR i Umeå berättar om hur man kan nå ut med sitt budskap och till sin målgrupp i en överfull digital värld och hur du får målgruppen att hitta till dig.

Det kan tyckas hopplöst att nå ut idag. De sociala medierna är överfulla av reklam och allt fler säger att de inte kan använda dem. Ingen ser på reklam-TV och ingen läser lokaltidningarna. Ändå verkar alla på något konstigt vis hänga med i vad som händer. Nej, det är förstås inte omöjligt att nå ut. Men många behöver uppdatera både kunskapen och hantverket. PR-konsulten, bloggaren, och poddaren Jakob Mjöbring hjälper dig att ta första steget in i en värld där kunskap och struktur gör att dina insatser kan få effekt igen.

 Datum: 4 mars kl. 18.00-19.00
Plats: Digitalt. Efter anmälan får du en TEAMS-länk.
Anmälan: senast 2 mars via länk https://www.simplesignup.se/event/177099

 

Dialogmötet anordnas av projektet Näringsliv i samverkan (NIS 6.0) i samarbete med Region Västerbotten.

Logga Region Västerbotten

       Logga Europeiska Utvecklingsfonden