Information angående vattenavbrott i södra kommundelen

i Category: Nyheter | 1 min läsning

(Informationen har gått ut till berörda fastigheter anslutna till SMS-tjänst)

 Berörda fastigheter på gult område på kartan:

Reparation av en vattenläcka gör så att berörda fastigheter kan bli utan vatten. Var återhållsam med din vattenanvändning. Tappa upp vatten för att kunna dricka och spola toaletten.

Vid behov kommer vatten finnas att hämta utanför det röda huset vid Djäkneboda badplats och mitt emot fastigheten Dalkarlså 58. Reparationen kommer antagligen bli klar under natten.

Berörda fastigheter på rött område på kartan:

Reparation av en vattenläcka i södra kommundelen gör så att vissa fastigheter kommer att bli utan vatten. Vattnet kommer stängas av klockan, 18.00. Innan dess kan du tappa upp vatten för att kunna dricka, och spola toaletten. Se till att alla vattenkranar är stängda. Vatten kommer att finnas att hämta utanför det röda huset vid Djäkneboda badplats och mitt emot fastigheten Dalkarlså 58.

Reparationen kommer antagligen bli klar under natten. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola då kallvatten några minuter tills vattnet är helt klart.