Premiär för digital Näringslivsfrukost i samverkan.

i Category: Nyheter | 1 min läsning

Kranskommunerna Bjurholm, Nordmaling, Robertsfors, Vindeln samt Vännäs tar nu initiativet, genom projektet Näringsliv i samverkan 6.0, till en serie digitala Näringslivsfrukostar med aktuella och intressanta ämnen för att stimulera tillväxt i kommunernas näringsliv. Vi riktar oss till alla som har intresse av näringslivsfrågor. Sändningen kommer att spelas in och läggas upp på projektets hemsida: www.nis60.se

Tid: Fredag den 22 januari kl.08.00-08.45
Anmälan: Här anmäler du dig  https://www.simplesignup.se/event/176502
Plats: Teams. Klicka här om du vill ansluta till mötet: Anslut till konversationen (microsoft.com)

 Medverkande gäster;

  • Maria Hedblom vd på Sparbanksstiftelsen Norrland samt landshövding Helene Hellmark Knutsson som kommer att berätta om den nya plattformen ”De 4K” och står för kompetens, kapital, kontakter och kunder. Det som utmärker den nya plattformen är att den är länsövergripande och riktar sig specifikt till kvinnor som äger bolag och som investerar i företag. Varför startades den, hur ser upplägget ut samt vilka effekter hoppas de att uppnå?
  • Conny Nordendahl och Sophie Jakobsson från Nordmalings näringslivsavdelning berättar om utgångsläge och bakomliggande faktorer till hur kommunen för tredje året på kort tid placerar sig på första platsen i Synas undersökning” Bästa Tillväxt” i Västerbottens län. Hur ser framgångsreceptet ut för att lyckas med den bedriften?

Varmt välkommen!