Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Så påverkas verksamheter av nya restrektioner

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Den 18 december meddelade regeringen om ytterligare nationella restriktioner för att motverka spridningen av covid-19. Bland annat ska all verksamhet som bedrivs av staten, kommuner och regioner och inte är nödvändiga stängas ned till 24 januari.

Detta gäller för Robertsfors kommun t.o.m. 24 januari:

  • Kommunkontoret är stängt för obokade besök
  • Biblioteken är stängda för besökare, Mer information hittar du på minabibliotek.se. Där kan du också låna e-böcker och filmer.
  • Bruksam returmarknads butik är stängd
  • Simhallen är stängd
  • Kommunens inomhusanläggningar är stängda för all verksamhet
  • Ungdomsgårdarna är stängda
  • Lunchservering för äldre är fortsatt pausade
  • Daglig verksamhet för personer med funktionsnedsättning förlänger pausen i verksamheten

Vi vill uppmuntra alla till att hålla i och hålla ut! Träffas eller träna med avstånd utomhus, låna och lyssna på e-böcker och ring det där samtalet du annars inte har tid för. Det är vi tillsammans som bromsar smittan.