Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Vattenläcka, Nyvik, Djäkneboda

i Category: | 1 min läsning

En vattenläcka gör att vi måste stänga vattnet till fastigheter enligt bifogad kartbild. Vattnet beräknas vara borta mellan 8.00 till ca 15.00. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola kallvatten för att snabbare få rent vatten.
Vatten finns att hämta vid Nyvik 66.
Sms är skickat till berörda abonnenter.