Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Omledning av E4-trafik

i Category: | 1 min läsning

Tisdag 17 november kl. 07:00 till fredag 20 november kl. 18:00 leds södergående E4-trafik vid Bygdeå tillfälligt om. Omledningen görs via Gullmark-Bullmark-Sävar pga ett beläggningsarbete. Följ den skyltade hänvisningen. Se karta.

Under dessa dagar erbjuds lotsning för boende i Bygdeå och Dalkarlså varje hel- och halvtimme mellan kl. 06:00-08:30 samt kl. 14:00-18:00. Lotsningen startar från Trafikantens parkering och slutar vid infarten från E4 till Dalkarlså.