Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Vi söker nu kontaktpersoner inom LSS

i Category: | 1 min läsning

En kontaktperson inom LSS har till uppgift att vara en medmänniska till en person medfunktionsnedsättning, en kompis som ska främja sociala kontakter och hjälp till fritidsaktiviteter.

Som kontaktperson träffar man en ungdom eller en vuxen en eller flera gånger per vecka utifrån dennes behov och intressen. Uppdragens omfattning är vanligtvis en träff per vecka om två timmar per träff. Läs mer och ansök via platsannonsen på arbetsförmedlingens hemsida här.