Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Uppdatering av föreningsregistret

i Category: | 1 min läsning

Har du en förening i Robertsfors kommun? För att in förening  ska kunna nås av aktuell information och ha möjlighet att söka föreningsbidrag från Robertsfors kommun ska den vara registrerad hos kommunen.
Då Robertsfors kommuns föreningsregister nu ska uppdateras ber vi alla föreningar, även de som varit registrerad tidigare, att registrera sig via länken nedan. Det gäller alla typer av föreningar , allt från  vägföreningar till idrottsföreningar.

Registrera din förening på denna länk: Länk till Förenings registratorn