Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Har du tvättat händerna?

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Många går snart tillbaka till arbetet efter välbehövlig semester och om några veckor drar skolorna igång igen. För att undvika en andra våg av smittspridning av covid-19 gäller samma råd som tidigare: – Stanna hemma om du känner dig sjuk – Håll avstånd till andra – Tvätta händerna ofta och noga Just den där sista punkten kan vi nog alla bli bättre på. Lär även barnen att handtvätten får ta lite mer tid. På så sätt minskas risken för såväl magsjuka som influensor. En film på hur man tvättar händerna ”rätt” kan du se här: Tvätta händerna och minska risken att bli sjuk. (extern länk)