Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Vattenläcka på Ekenstamsvägen

i Category: | 1 min läsning

En akut vattenläcka gör att vi måste stänga av vattnet på delar av Ekenstamsvägen klockan 12.00 till ca 17.00. Se till att alla vattenkranar är stängda. När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola kallvatten för att snabbare få rent vatten.

Ingen vattentank kommer att ställas ut.

Området som berörs är Ekenstamsvägen 11, 13, 15, 17, 14, 16, 18, 20 samt Forsvägen 4, (se bifogad bild)

Ekenstamsvägen