Webinarie om företagsstöd

i Category: Covid-19 | 1 min läsning

Välkommen till ett digitalt möte om de företagsstöd som regeringen beslutat om i sina krispaket till näringslivet.

Coronaviruset Covid-19 påverkar alla delar av samhället, inte minst näringslivet. Robertsfors kommun, bjuder, tillsammans med Umeås kranskommuner och Företagarna Umeå, in till ett webbinarie där du som företagare i Robertsfors, Bjurholms, Nordmalings, Vindelns och Vännäs kommun kan få svar på dina frågor om regeringens stödpaket. En expertpanel ger svar på juridiska och ekonomiska frågor och vilka stöd och åtgärder som finns tillgängliga regionalt och nationellt. Alla företag är välkomna att delta, oavsett om du är medlem i Företagarna eller inte.

Webbinariet sänds den 21 april kl. 08.00
Anmälan: Senast 20 april till umea@foretagarna.se
Skicka dina frågor senast 20 april till umea@foretagarna.se

Webinariet är kostnadsfritt och öppet för alla företagare i Umeås kranskommuner. När du anmält dig kommer du att få länk till webbinariet där du registrerar dig. (Begränsat antal platser.) Välkommen med dina frågor!

Kontakt:
Olof Norberg
Näringslivsstrateg
070-611 17 00
olof.norberg@robertsfors.se

Jan Paulsson
Projektledare Näringsliv i samverkan – NIS 6.0
070-998 42 91
jan.paulsson@robertsfors.se