Gemensam insats på återvinningsstationerna

i Category: | 1 min läsning

Gemensam insats på återvinningsstationerna denna sommar för en trevligare miljö –
Förpacknings-och tidningsinsamlingen (FTI) har fem återvinningsstationer i Robertsfors kommun. Årligen inkommer samtal gällande nedskräpningar på dessa stationer, kommunen har ingenting med FTI:s städrutiner att göra utan dessa frågor ska vändas direkt till dem. Vi vill såklart att återvinningsstationerna ska bidra till ett gott intryck i vår kommun och informerar om vart dessa frågor ska vändas. På deras hemsida www.ftiab.se kan man gå in både för att göra en felanmälan gällande att stationen behöver tömmas eller att stationen behöver städas.

Har ingenting hänt trots att FTI har meddelat att ärendet är åtgärdat kan man vända sig till samhällsbyggnadskontoret/miljö, miljokontoret@robertsfors.se.

Vi hoppas att vi denna sommar kan hjälpas åt att anmäla observationer till FTI för en trevligare miljö i kommunen.