Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Nätverksträff för gode män och förvaltare

i Category: | 1 min läsning

Välkommen på nätverksträff för gode män och förvaltare! Överförmyndarenheten berättar om aktuella nyheter inom området och du får möjlighet att ställa frågor, knyta kontakter och utbyta erfarenheter med andra gode män och förvaltare.

Vi bjuder på fika. (Glutenfria och mjölkfria alternativ kommer att finnas.)

Tid: Tisdag 2 april, kl. 18.00-20.30.
Plats: Centrumhuset, Trädgårdsg. 4.

Anmäl dig senast 28 mars på www.umea.se/overformyndarverksamhet

Välkommen!