Nyfiken på elbilar och laddstolpar?

i Category: | 1 min läsning

Robertsfors kommun med samverkanspartner BioFuel Region och Länsstyrelsen i Västerbotten bjuder in dig som vill bygga laddstolpar för elbilar, för ditt eget eller dina kunders behov till en lunchträff. Varmt välkommen!

Träffen hålls vid Stenfors Gård i Ånäset den 30 maj klockan 12:00-15:00.
Vi bjuder på lunch. Anmälan på https://simplesignup.se/event/95172 senast måndag 29/5

Inbjudna: Du som funderar på att bygga laddstolpar för elfordon men inte vet riktigt hur du ska göra. Du kanske arbetar för exempelvis fastighetsbolag, matbutik eller företag med parkeringsplatser för kunder och anställda inom t.ex. besöksnäringen

Du får veta vad som är på gång i regionen och information om teknik, regelverk och annat som är bra att ha koll på innan du sätter igång. Vi kommer också informera om möjligheter till investeringsstöd. Arbetet genomförs inom ramen för projektet Stolpe in för Stad och Land.