Samhällsgala

i Category: | 1 min läsning

Om exakt 1 månad arrangeras för första gången en samhällsgala i Robertsfors kommun!

Samhällsgalan är svaret på en motion som skrevs under 2015. Galans syfte är att sätta fokus, lyfta och visa alla de goda krafter som finns i Robertsfors kommun inom näringsliv, kultur och föreningsliv men också eldsjälar samt prestationer som genomförts under 2016.

www.robertsforsgalan.se kan du nominera dina hjältar till galan samtidigt som du också kan söka din dröm!

Med 1 månad kvar till galan öppnar vi idag upp portarna för nominering. Till galan har förutom de befintliga priserna också två nya priser instiftats. Årets förening och Årets eldsjäl. Två priser som känns självklara i en tid då de ideella krafterna i ett samhälle blir allt viktigare. Ta chansen att rösta och nominera din hjälte och den förening du tycker utfört stordåd under 2016.

Nomeringsperioden avslutas måndag den 13 mars kl.12.00

De priser du kan nominera till är: Årets ungdomstipendium, Årets förening och Årets eldsjäl.

Du kan söka: Målinriktat kulturstipendium