Föräldramöte åk.7-9 – 19 april

i Category: | 1 min läsning

Vet du vad ditt barn gör på fritiden? Vilka effekter har alkohol? Vilka droger är i omlopp i Västerbotten? Vilka varningssignaler finns det för droger/alkohol? Vad kan du göra i din viktiga föräldraroll, för att stödja, skapa trygghet samt uppmuntra din tonåring?

Den 19 april kl 19.00 kommer ett stort föräldramöte hållas på Centrumhuset i Robertsfors. Detta är ett samarbete mellan Robertsfors kommun – skolan, fritidsgårdarna, HVB-hemmen samt Länsstyrelsen.

Informationen om tobak, alkohol och droger kommer att hållas av ansvariga från polis, fältverksamhet etc. som idag jobbar ute bland unga helger och kvällar, med stor insyn i ungas värld!

Vi önskar att varje barn representeras av minst en vuxen, eftersom vi verkligen försöker att få till ett föräldramöte med ett oerhört viktigt innehåll. Vi vill också att det blir dialog och ett stärkande möte mellan föräldrar!

Välkommen!