Invigning Familjecentralen

i Category: | 1 min läsning

Ljusa, trevliga och gått om olika funktioner! En snabb sammanfattning av Familjecentralens nya lokaler på Fabriksvägen 3 där verksamheten nu ska utökas.

Under dagen invigdes de nya lokalerna av kommunalrådet Patrik Nilsson. Som i sitt tal påpekade att det är mer än bara lokalerna som ska lyftas fram. De ligger ett hårt arbete bakom. ”De som drivit denna process är ni i verksamheten och ni har gjort ett riktigt bra arbete och ni har en vilja och ambition att göra något riktigt bra och verkligen göra skillnad. Och jag vet att det finns många ute i våra verksamheter som verkligen ser fram i mot ert arbete och det stöd ni kommer att kunna ge. Inte minst för barn och ungdomar”, säger Patrik Nilsson i sitt tal.

Målet för den utökade verksamheten, familjecentralen 0-18år, är att barn och ungdomar i Robertsfors kommun ska växa upp under trygga förhållanden, med en upplevelse av välbefinnande och med möjlighet till personlig utveckling i form av passande utmaningar. För att klara dessa mål ska tre olika organisationer arbeta tillsammans. Barn och utbildning, sociala och hälsocentralen. Ett arbete som kommer leda till att göra varandra starkare för att utträtta mer med tidigare, snabbare och effektivare insattser mot barn och ungdomar.

Patrik Nilsson passade på att skicka ett stort lycka till i det viktiga arbete innan han förklarade den utökade familjecentralen som officiellt invigd!

På plats under invigningen fanns också Karl-Martin Munter tillsammans med lågstadieelever för att spela och underhålla och besökarna bjöds på tårta dagen till ära.