Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Målinriktat kulturstipendium 2015

i Category: | 1 min läsning

Det målinriktade kulturstipendiet har karaktären av arbets- och studiestipendium och finns tillgängligt att söka varje år. Summan för stipendiet uppgår till 10 000kr. I samband med kommunstyrelsens sammanträde i tisdags (26/5 -15) beslutades att 2015 års stipendium tilldelas SaraMi Liljeholm. Grattis! Prisutdelning sker i samband med kommunfullmäktige den 8 juni kl.13.00 Centrumhuset, Robertsfors.

SaraMi Liljeholms ansökan avser ett deltagande i “Designforum”. En designtävling för guldsmeder arrangerad av Guldsmedsmästareföreningen som i år har temat “Frihet”. Mer om tävlingen som avslutas med en utställning på Sven-Harrys konstmuseum (Sthlm) 5 september – 22 november finns att läsa på www.aurumforum.se/blogg/designforum/de-27-nominerade-aer