Simskola 2015

i Category: | 1 min läsning

Robetsfors kommun och Umeå Simsällskap arrangerar sommarsimskola på badhuset i Robetsfors. Simskolan pågår måndag-fredag vecka 25-26 (förutom midsommarafton). Målgrupp är barn födda 2006-2008.

Mål med kursen:

Är att barnen ska få vattenvana, lära sig bröstsim, livräddningsryggsim samt grundläggande livräddning.

Information om simskolan kan du läsa här och intresseanmälan görs via den här länken https://umesim.kanslietonline.se/nytt-konto/. De är först till kvarn som gäller men vi prioriterar de barn som är i störst behov av simundervisning. Därför är de inte säkert att den som anmält sig först, får en plats. Sista anmälningsdag är 26/4-15. Om platserna tagit slut kan du boka in ditt barn på köplats.

Om ditt barn är i behov av taxi, då bokar du in barnet i de område ni tillhör, annars bokar du någon av de grupper som är markerade ”ej taxi”. För att underlätta för taxi är de en upphämtning/avlämningsplats (hemma vid dörren eller t.ex. på fritids) som gäller för hela kursen (är barnen på olika platser får ni själva skjutsa dem till den plats ni valt).

Avgiften för sommarsimskolan är 250 kr, detta faktureras av Robertsfors kommun i samband med att anmälan är bekräftad.

Information om hur simskolan går till skickas ut via mejl i samband med att vi meddelar om ditt barn fått plats.

Om du har frågor om simskolan, då är du välkommen att mejla uss.simskola@gmail.com eller ringa 072-241 39 10 och om du har frågor om taxi, ring 0934-105 80.