Tundalsskolan vidare till Semifinal i ”Vi i Femman”!

i Category: | 1 min läsning

Efter en hård och jämn kamp vann klass 5A från Tundalsskolan mot Morö Backe skolans 5B med 31 poäng mot 28. Nu väntar ytterligare en hård kamp den 27:e i den lokala finalen som anordnas i Västerbotten mot Innertavle. Klassens glada och stolta mentor Bodil Mellberg berättar:

– Det är oerhört roligt att klassen får vara med på det här, och att de är så pass duktiga! Det här har stärkt sammanhållningen i klassen oerhört då alla ställer upp på olika sätt så som att skapa en hejaramsa, ha många diskussioner och tränar på att hålla i presentationer. Alla ser fram emot de kommande matcherna, men fram tills dess är det hårdträning med nutidsfrågor och annat som gäller!

Robertsfors kommun vill än en gång både gratulera klass 5A till den fantastiska vinsten samt önska dem lycka till inför den kommande matchen!

För mer information samt att kunna lyssna på matchen:
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3033&grupp=4501