Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Ledningsarbetet försenat!

i Category: | 1 min läsning

Renoveringsarbetet på Sågargränd 1-20 som idag (ons 10/12) fortsatte har blivit försenat. Arbetet beräknades vara klart till 19.00 men problem har uppstått och vattnet för de drabbade väntas vara åter imorgon bitti.  Området som berörs är Sågargränd 1-20. Notera också att Rotberget kan drabbas av dåligt tryck i ledningen. Vattentank finnas på Skogsgläntan, Stantorsgatan 31 Robertsfors. Drabbade hushåll vid Sågargränd 1-20 har meddelats via sms.

Avstängningar som varit under senaste tiden beror på att det görs kraftiga förbättringar i ledningsnätet. Tack för visad hänsyn.