Seger för Robertsfors i “Sikta mot stjärnorna”

i Category: | 1 min läsning

Sedan 15 år tillbaka har tävlingen ”Sikta mot Stjärnorna” pågått i Umeåregionen och har haft en stark tradition i de olika kommunala verksamheterna för individer med funktionsnedsättningar. Efter ett flertal deltävlingar koras 10 stycken olika grupper/artister fram som ska framföra en show där de försöker efterlikna deras idoler. Alla som är med deltar utifrån sina egna förutsättningar med fokuset att skapa en härlig upplevelse för alla som är där.

I år fick Robertsfors två grupper från Dagcentret med i finalen som hölls på Äpplet i Umeå. Det var Andreas Seidel och Bo Israelsson som uppträde med låten ”Begging” av Anton Edwall samt Eva-Lis Nilsson, Angelika Åström och Ingrid Sikström som uppträde med låten ”Super Trouper” av ABBA.

Efter en riktigt hård och jämn tävling stod Andreas och Bo som vinnare, samt lyckades Eva-Lis, Angelika och Ingrid nå en 4:e plats. Här i Robertsfors vill vi gratulera båda lagen för en fantastisk tävling och ett minst lika fantastiskt framträdande!

För att läsa mer om aktiviteterna som sker på Dagcentret i Robertsfors rekommenderas det att gå in på deras Facebook sida: https://www.facebook.com/robertsforsdagcenter