Besök på Jennings

i Category: | 1 min läsning

Den 30/09 kom Kommunen på ett snabbt besök för att se hur det har gått på Jennings, med fokus på den nybyggda lekparken och hur den hade artat sig. Besöket började med att snabbt ställa sig åt sidan i korridoren för att inte krocka med elever som i snabb takt gick till lunchen. Det som blev kvar var den klassiska uppsättningen med ytterkläder av alla färger längst med korridorerna som alla nog kan känna igen sig i.

För att inte störa under lunchen gick vi ut för att se lekplatsen, vilken fortfarande användes av förskoleklassen om än inte de största ställningarna. Lekplatsen uppfattades som väldigt uppskattad för lågstadiet och förskoleklassen, just nu väntar man enbart på den kommande sandlådan som skulle bli pricken över i:et.

Ute i den lilla skogen lektes det också för fullt, kojor som hade byggts och äventyr som hade uppenbarats för de som hade gett sig in i skogen. Lekplatsen verkade onekligen ha varit en satsning som har blivit väldigt uppskattad och förhoppningsvis ska fortsätta vara uppskattad även i framtiden.

Här är några härliga bilder av lekplatsen och en av korridorerna som vi såg!