Ditt val gör skillnad!

Nu är det allvar. Smittspridning av covid-19 är fortfarande stor i Västerbotten. Det innebär konsekvenser för oss alla, för sjukvården och för hela samhället. Du och alla andra MÅSTE lyssna och följa råd och restriktioner! Nu. Läs mer på 1177.se eller här på kommunens webbplats.

Läs mer

Ungdomsutbyte med musik som tema

i Category: | 1 min läsning

Under v.32 anordnar Robertsfors kommun ett ungdomsutbyte med musik som tema, Rock for Democracy inom ramen för 2014. Fyra band kommer under veckan leva ihop på en miniturné och utföra konserter i Skellefteå, Umeå samt Robertsfors.  Deltagande länder är Sverige, Norge, Estland och Polen. Passa på att besöka någon av konserterna!

Turnéschema:

6 Augusti – Skellefteå (Byske Havsbad)
7 Augusti – Umeå (HamnMagasinet) 19:00-22:00
9 Augusti – Robertsfors (Centrumhuset) 18:00-22:00

Band: Strange Brew, SE, Alchemist, EST, Astatos, POL o CROCS, NOR samt EstBanje , Drums